» » » G NOKTASI (ORGAZM) AŞISI

G noktası kadınlarda vajine ön (üst) duvarında bulunan ve klitoris gibi hassas kabul edilen bir bölgedir. Bu nokta adını 1950'li yıllarda bunu ilk bulan alman Dr. Ernest Grafenberg'in soyisminin başharfinden almaktadır. Vajinanın ön duvarında klitoristen yaklaşık 4-5 cm geride bulunur. Bu bölgede erkekteki prostat bezinin kadındaki karşılığı olan skene bezleri yoğun olarak bulunmaktadır.


Orgazm aşısı (G Shot) denilen kemik ve lif karışımından oluşan madde bu G noktası bölümüne enjekte edilerek bu bölgenin büyütülmesi sayesinde hassaslaşması sağlanmaktadır, bu sayede uygulanan kadınlarda orgazm olma memnuniyeti artmaktadır. Bu yöntem ilk olarak İngiltere'de denenmiştir. Türkiye'de az sayıda klinikte bulunmaktadır ve uygulanmaktadır. Uygulama lokal veya genel anestezi ile yapılır. Verilen madde vajinada yakşalık 6 ay kalır ve kendiliğinden emilir, kaybolur.

Yazar Ebruli

Menopoz, İnfertilite (Kısırlık), Gebelik ve takibi, Riskli gebeliklerin tespiti, Doğum, Cinsel yolla bulaşan hastalıklar,Cinsel problemler (Vajinismus), Genital Estetik, Vaginoplasti (Vagina daraltma), Labioplasti (İç dudakların düzeltilmesi), Kızlık Zarı, Adet Düzensizlikleri, Kürtaj, Jinekolojik hastalıklar, Kanserler ve Tüp Bebek konusunda hizmet veren Op.Dr.Cansu Bozkurt şu an kendi özel muayenehanesinde görev yapmaktadır.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt