» » » » » » » NORMAL DOĞUM GÖRÜNTÜLERİ, VİDEOLARI İZLE

Normal doğum videoları, görüntüleri internette ve youtube sitesinde iki şekilde bol miktarda buunmaktadır. Birincisi ailelerin normal doğum yaptıkları günü anı olark saklamak amacıyla kendilerinin veya profesyonel fotoğrafçılara çektirdikleri videolardır. Bu tür videolar doğumdan öncesini, sancı odsını, doğumhaneyi, anne, bebek, ebe, doktor ve diğer tanıdıkları içerir genellikle. İkinci grup videolar ise normal doğumun mekanizmasını, bebeğin doğum kanalında ilerlemesini, annenin ve sağlık ekibinin doğum sırasında yaptığı uygulamaları gösteren videolardır. Normal doğum yapacak bir anne adayının veya eşinin bu tür videolar, görüntüler izlemesi şart değildir. Bazı insanlarda bu görüntüler normal doğum hakkında bilgi verdiği için bilmediği ve korktuğu bazı noktalardan dolayı tedirginlik yaşamasını azaltabilir. Ancak bazı insanlarda tam tersi etki yapabilir. Bu tür videoları ve görüntüleri izleyeceksiniz bile gerçek doğumlara ait olanlar yerine aşağıdakiler gibi animasyon şeklinde olanları izlemeniz daha faydalı olabilir, bunlar sadece doğumun mekanizması hakkında bilgi verme amaçlı hazırlanan videolardır bu nedenle gereksiz ve irrite edici görüntülerle kafa karışıklığına neden olmazlar.

Normal doğum videosu 1:
Bu izlenen youtube videosunda normal doğum sırasında bebeğin yaptığı dönüş hareketlerini ve önce kafasının sonra vücudunun ve bacaklarının çıkışı görülmektedir.



Normal Doğum videosu 2:
Bu izlenen videoda normal doğum başladıktan sonra rahim ağzının yavaş yavaş açılması ve silinmesi sonrasında bebeğin doğum kanalında ilerlemesi ve doğumu görülmektedir.



Normal Doğum Görüntüsü:
Bu izlenen görüntüde bebeğin başının doğum sırasında ilerlediği seviyeleri ve yaptığı dönüş hareketlerini göstermektedir.



Etiketler: Normal doğum videosu, normal doğum görüntüsü, videoaları, görüntüleri,izle, seyret, canlı, youtube, doğum videoları izle, doğum görüntüleri izle 

Yazar Ebruli

Menopoz, İnfertilite (Kısırlık), Gebelik ve takibi, Riskli gebeliklerin tespiti, Doğum, Cinsel yolla bulaşan hastalıklar,Cinsel problemler (Vajinismus), Genital Estetik, Vaginoplasti (Vagina daraltma), Labioplasti (İç dudakların düzeltilmesi), Kızlık Zarı, Adet Düzensizlikleri, Kürtaj, Jinekolojik hastalıklar, Kanserler ve Tüp Bebek konusunda hizmet veren Op.Dr.Cansu Bozkurt şu an kendi özel muayenehanesinde görev yapmaktadır.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt