» » » » » HAMİLELİKTE (GEBELİKTE) SIRT AĞRISI İÇİN EGZERSİZLER - VİDEO İZLE

Hamilelikte karnın büyümesi nedeniyle vücudun önce tarafına doğrı ağırlık merkezinin değişmesi bele fazla yük binmesine neden olur. Bu nedenle hamilelikte bel ağrısına çok sırt rastlanır. Önlem olarak sırt ve bel kaslarını güçlendirici egzersizler yapılabilir.

Alttaki videoda izlendiği gibi bir elastik bant yardımıyla sırt kasları güçlendirilebilir. Bu tür elastik ipler spor mağazalarında bulunabilir. Hareket 20-30 kere tekrarlanabilir. Ara vererek 2-3 kere yapılabilir. Bu egzersizi yaparken vücudu ve başı dik tutmak, kambur durmamak önemlidir. Hamilelikte egzersiz hakkında ayrıntılı bilgiye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.



Yazar Ebruli

Menopoz, İnfertilite (Kısırlık), Gebelik ve takibi, Riskli gebeliklerin tespiti, Doğum, Cinsel yolla bulaşan hastalıklar,Cinsel problemler (Vajinismus), Genital Estetik, Vaginoplasti (Vagina daraltma), Labioplasti (İç dudakların düzeltilmesi), Kızlık Zarı, Adet Düzensizlikleri, Kürtaj, Jinekolojik hastalıklar, Kanserler ve Tüp Bebek konusunda hizmet veren Op.Dr.Cansu Bozkurt şu an kendi özel muayenehanesinde görev yapmaktadır.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt